Kennisbank

Persoonlijke ontwikkeling is waar ons hart ligt. Het heeft ons in staat gesteld een gelukkiger leven te leiden. Wij hebben onszelf als doel gesteld dat ook jij een gelukkiger dagelijks leven gaat leiden. Wij passen zelf al jarenlang één simpele techniek toe die voor ons werkt. Door deze techniek leven we in flow, hebben we een innerlijke rust en voelen we ons dagelijks gelukkiger. Ook jij kan deze techniek gaan toepassen. Deze techniek gaat zorgen dat jij vaker dingen gaat weglaten in plaats van toevoegen. Dit is een van de grootste uitdagingen in de huidige maatschappij: we zijn gewend van alles toe te voegen, terwijl het geluk juist zit in het ervaren van alles wat nu al goed is. De techniek zal je laten inzien dat geluk al in jou aanwezig is, je hoeft er alleen maar op af te stemmen.

Stilte.nl richt zich op mensen die veel hebben om dankbaar voor te zijn, maar toch niet echt gelukkig zijn. Is dit voor jou herkenbaar? Dan kunnen wij jou zeker helpen.

BEHOEFTE AAN ONSTPANNING? KOM LANGS BIJ EEN RETRAITE AVOND

Heb je behoefte aan een avond waarin je kan ontspannen en opladen? Je hoeft geen ervaring in meditatie, mindfulness of andere ontspanningstechnieken te hebben. Wij begeleiden jou door deze retraite avond heen.